Orbán fajtestvér irányt mutat

Orbán  fajtestvér a Kárpát-Duna-Nagyhaza gyepümestere ma elmagyarázta, hogy csak nemzetiek kerülhetnek be az egyetemek kuratóriumaiba internacionalista-globalisták nem. Gondolom a Very Fucking National Fudan Hungary University kuratóriumába is csak nemzetiek kerülhetnek. Innen csak egy hazafias lépés az, hogy a nemzeti fajtestvériséghez tartozás az egyetemi oktatói kinevezés feltétele legyen.

  És ha már lúd legyen ő is fajtestvér,  a diákok között is megteremthető lenne a nagy nemzeti fajtestvéri többség, ennek szép hagyománya van Csonka-Magyarországon.

  Az internacionalista-globalista zongorák és étkészletek is jobban szolgálják a hazát a nemzeti fajtestvérek tulajdonában.

  És ugye, képzeljünk el egy ifjú, nemzeti fajtestvért, amikor hét sör után keresi a székesfőváros utcáin azt, aki teleszülhetné neki a Kárpát-medencét, setétben keresné, éji homályban. Biza, irányt mutathatna neki valaminő megkülönböztető jel, amelyet az internacionalista-globalista ellenkező neműek (na még szép) a kabátkájukon viselnélnek, kizárólagosan a  félreértések elkerülése céljából.

  Mert biztos  szeme,   internacionalista-globalista-felismerő pillantása, csak Orbán fajtestvérnek van. Regiszterekre lenne itten szükség, bizonyos törvényekre, egyre, kettőre,háromra, és akkor visszatérhetne a Bokréta oda, ahonnan elindult, ahhoz a kályhához, ahonnan a nemzeti tangót újra lehetne kezdeni. Már elsőre is milyen kurva sikeres volt. 

P.S Egyszer vége lesz, gondolom.

25 című bejegyzés “Orbán fajtestvér irányt mutat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Most arról a logikai triplaszaltóról nem is beszélve, hogy egyrészt ugye azért kell alapítványosítani az egyetemeket, mert a világhíres, sikeres egyetemek ilyenek, másrészt meg ugye van ez a nemzeti szellemben való megmaradás ami az alapítványosodás vezérlő rugója.
    Az a rész nekem kimaradt, hogy a világhírű, sikeres, listavezető egyyetemek fenntartó alapítványai közül melyekben játszik szerepet a nemzeti szempont és az “internacionalista-globalista” szellemű elemek kiszorítása.

    Kedvelik 5 ember

  2. Hmmm… mondjuk megszólalhatnának páran, hogy “Hé! Figyu te kis félművelt bolsiivadék! Aztán mióta axióma az, hogy a sikeres jövő a “nemzeti” és nem az “internacionalista-globalista” (de legalábbis “européer”)? Amióta te a lopott 2/3-oddal, népszavazás nélkül elfogadott tákolmányoddal kijelentetted? Hát kijaf@szomnak képzeled te magad?”
    Na jó, a magyarok önbecsüléséről ennyit 😦

    Kedvelik 2 ember

  3. Nem keresnék itt régi párhuzamokat, legkevésbé antiszemita indokot. Egyszerűen lopás esete forog fenn, szervezett és törvényes spanyolfallal leplezett módon, a NER-kompatibilis hívek örömére. Ha kicsit kepesztene utána, Köves Shlomo is kaphatna egy jó kövér kuratóriumi elnökséget. Evés közben jött meg az étvágy, ez a kiszervezősdi messze felülmúlja az eddigi lopások összértékét. Nincsenek illúzióim: a Bajszos Barnaság és az Alkotmánybíróság nem lesz sem fék, sem ellensúly, pedig most igazán ez lenne a dolguk. Nagy és nehéz romeltakarításra hajnalodik.

    Kedvelik 1 személy

  4. Lehet, hogy csupán a lopás volt a cél, de a paraván önálló életre kelt, hiszen mint tudjuk, igény az volt rá…

    Kedvelés

  5. Kíváncsi vagyok a nemzeti matematika és az internacionalista, globalista matematika harcára. Vajon hogyan hat ez majd a nemzeti kamatlábakra? Azok alacsonyabbak lesznek vagy magasabbak mint a globálisak? Anemzeti 5cm az a globalista 20cm?

    Kedvelés

  6. Nyilvan nem errol a szol a tortenes, szo nincs itt antiszemitizmusrol, de a parhuzam kicsit tagabban ertelmezve a dolgokat, bizony megall.
    Ami tortent, tortenik az az, hogy az un. miniszterelnok bemegy a radioba interjut adni, ahol teljesen nyiltan kimondja, hogy az alapitvanyok kuratoriumaiba ideologiailag megbizhato kaderek kerulhetnek csak be, akik nemzetiek, igazi magyarok, de azok a globalista-internacionalista magyarok, azok a mas magyarok nem kerulhetnek be, mert bizony nem eleg nemzetiek, nem eleg magyarok. Ami ugyan eddig is nyilvanvalo volt, hogy csak politikailag megbizhato nertars kerulhetet pozicioba az elmult 11 evben, az mar teljesen nyiltan fel van vallalva, a hivek es a tobbi nertars nagy nagy oromere. 2021-ben, “Europa sziveben”. Nagy felzudulast mar nem is okozott a dolog, a 444 szentelt neki egy cikket eddig. Ez mar az abszolut mindennapi ugymenet resze, felhaborodasra nem nagyon erdemes.
    De a politikailag/ideologiailag/fajilag osszevallogatott csoport nyiltan hangoztatott felsobbrendusege musort mar lattuk parszor az elmult 100 evben. Osszesen majd 80 evig. Nincs uj a nap alatt.

    Kedvelés

  7. Persze, hogy vége lesz egyszer.
    …Mondjuk némi, Dragunov elv. munkásságán alapuló serénykedéssel lehetne gyorsítani a folyamaton.
    (Most épp megint abban a fázisban vagyok, hogy az egyéni terrornak mégis van értelme a speciális magyar helyzetben.)

    Kedvelés

  8. Elnézve a képet, tökéletes Safranek és Mr. Gattó. Elnézést az off-ért, a lényeghez nincs mit hozzáfűzni. Végtelenül el vagyok keseredve, hülyeország megérdemli a sorsát.

    Kedvelik 2 ember

  9. Én kicsit implicitebben szoktam: csak annyit mondok, hogy egy jó távcső sokat segítene.
    Dragunov elvtársra csak gondolni szoktam (de azt erősen) 🙂

    Kedvelés

  10. na csak az a baj, hogy bárki más is felveheti ezek szerint bárkinek a nevét, amit még meg fogunk szívni, érzem. mindenesetre az avatár ikon alatt a my profile > public display name-nél találod
    08: 23-kor is allofarkucsillagnezo voltam, csak kísérletezek.

    Kedvelés

  11. Szerintem господин Мосин és Meneer/Monsieur Nagant jobban örülne a felkérésnek, hamarabb a végére érnénk a dolognak. Товарищ Драгунов kissé megbízhatatlan hosszabb távon.
    Moszin és Nagant urakkal már volt szerencsém találkozni, végtelenül szerény, egyszerű társaság, de nagyon precizek az urak.

    Kedvelés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.