Klinikai karmelitológia

A Kedves Beteg patologikus hazugságainak szemléje. Európa legszabadabb országa, mi sohasem vetemednénk arra, emberéletekben mérjük és Best of Parasztreggeli.

35 című bejegyzés “Klinikai karmelitológia” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Isten bocsássa meg, de valahányszor meglátom, az a mondás jut eszembe, hogy negyven felett már mindenki felelős az arcáért…egy simlis falusi lótolvaj néz vissza rám.

    Kedvelik 4 ember

  2. Inkább őrült a vigyora. Szadista. Láttam már ilyet közelről is. Olyan, mint aki a szomszéd gyerek macskáját megölte, és épp megmutatja neki a maradványait. Élvezettel szürcsöli a kiontott könnyeket. Ott helyben elélvez a gyönyörtől.

    Kedvelik 3 ember

  3. Tegyük hozzá azt a húzást, hogy egyetlen napra megnyitották a bejelentkezést a Pfizerre is, hogy még ma be tudjanak adni gyorsan 100k-t belőle, mert különben nem lehetne beengedni a híveket a Fradi-templomba holnap, miután egész héten árulták a jegyeket. (Persze azóta lefagyott az egész rendszer, de azt kiválóan demonstrálta, hogy sok százezer Pfizert tartanak vissza)

    Kedvelés

  4. Pontosan tudják, hogy a legtöbben Pfizert szeretnének, csak leszarják és megerőszakolják a népet a keleti vakcinákkal.

    Kedvelés

  5. És hogy a tárgyhoz is szóljak:

    Állítás: A védettségi igazolvány működni fog Magyarországon. Szijjártó Péter feladata lesz kétoldalú megállapodásokat kötni, ez Montenegróval és Szerbiával már megtörtént.
    Tény: A védettségi igazolvány semmit nem igazol, az ellenőrzése értelmetlen, és várhatóan nem is fogják.

    Állítás: Elterjedt, hogy akit kínai vakcinával oltottak, az nem utazhat, de ez a miniszterelnök szerint „szamárság!”
    Tény: Nem az terjedt el. Hanem az, hogy akit keleti vakcinával oltanak, annak ugyanúgy tesztre vagy karanténra lesz szüksége, ha Európában utazni akar, mint ha nem oltották volna be. A magyar védettségi igazolvány Európában sem fog működni.

    Kedvelés

  6. @velőtanya: Lehet, hogy a jelentkezést sem bízták a véletlenre. Szóltak a megfelelő csoportoknak előre.
    Aztán lezárták, amikor megvoltak.
    Mint a néhány óra alatt betelő pénzosztogató pályázatoknál.

    Kedvelik 1 személy

  7. Dehát sebaj. Majd nyomtatnak egy másik védettségi igazolást. Ugyanolyan jól keresnek majd azzal is.
    Hogy ezt mindenki tudta, hogy alkalmatlan, az nem érdekes. Azok oltásellenesek voltak.

    Kedvelés

  8. Nyilván egy idő múlva (egy idő – ez elég khm, hosszú is lehet) be fognak engedni tengerentúlról turistát, aki istentudjamivel lesz addigra oltva, kétoldalú ilyen-olyan egyezmény alapján, de az istentudjamik bizonyos, teljesen ellenőrizhetetlen típusai valószínűleg nem lesznek az “elfogadott vakcina” kategóriában, marad a PCR meg a karantén. De: az “elfogadott vakcina” lista hossza azért két dologtól fog függeni: az izé elfogadhatósága mellett az is számottevő lehet, adott ország mennyire van kiszolgáltatva a saját turizmusának, ergo mennyire kell onnan gyors bevétel. Ez mondjuk a Finnországba vagy Belgiumba igyekvő kínaival oltott átlagmagyart nem fogja vigasztalni, de lesz olyan hely, amelyik elfogadja a kínai vakcinát, ha elég sok fizetőképesnek tűnő turista lesz azzal beoltva.

    Kedvelés

  9. Ami viszont szomorú: a változatlanul tragikus halálozási számokat a tömeg, a politika és média számára is kezdi érdektelenné tenni a vita, hogy akkor ki mehet a Tátrába meg az uszodába.

    Kedvelés

  10. ugyan kérlek, csak nem gondolod, hogy végig kéne menned a regisztráció útvesztőjén, ha érdemesnek találtatnál egy nem evidens módon neked is azonnal jutó erőforrás használatára? Arra egészen biztosan van/lenne más megoldás. Magyarországról beszélünk.

    Kedvelés

  11. Annak kék, akinek link. Megadtál egy blogot, arra mutat, és ettől kék. Ha nem adsz meg, akkor fekete lesz, de akkor nem fog arra mutatni. 🙂

    Kedvelés

  12. Te vagy az egyetlen, akinek rá lehet kattintani a nickjére, és akkor bejön egy website “coming soon” felirattal. Valószínűleg a regisztrációkor elkezdtél egy website-ot csinálni, ebbe én is belefutottam. De hogy hogy tudod visszacsinálni, arról fogalmam sincs…

    Kedvelés

  13. Nem állítanám, hogy nem terjedt el, ugyanis terjed. A Mandiner például kapásból ügy közölte, címben, és azóta sem javították ki, hogy aki keletit kapott, az nem fog igazolványt kapni. Holott ilyesmiről szó sincsen. Úgyhogy Orbánnak ebben az egyben most igaza volt, hogy elterjedt, csak hát a saját sajtójuk terjeszti — tudatosan vagy hülyék? No?

    Kedvelés

  14. Ketteske, olvastad /tmp hozzászólását tegnap? Ért hozzá, ő is fenntart ilyen blogot, tudja, hogy lehetne a regisztrációt valóban jól megoldani, meg talán dizájn ügyében is tudna segíteni, hogy áttekinthetőbbek legyetek. Szabad titeket csendben, de határozottan presszionálni, hogy vegyétek fel a kapcsolatot? :-)))

    Kedvelés

  15. És egy 16 tonnás súllyal az emelőkar végén – persze lefelé pillantva – csak ránéznél, már csak azért az őszinte mosolyáért is, ugye?

    Kedvelés

  16. A partfotitkar bejelenti reggel a radioban, hogy ma lehet pfizert kapni, erre lehal az online rendszer es random sorok alakulnak az oltopontok elott, mert “elterjedt a hir”, hogy itt ma pfizerrel is oltanak.. A magyar jarvanykezeles diohejban.
    Kurva nagy kaosz az egesz, ez mar kb Pakisztan szintje. De a nep mar eszre se veszi, hogy hol van ezzel a gond.

    Kedvelik 2 ember

  17. Istenem, hát ilyen korcs lelkületűre náspángolta az ő édes jó apukája. Ezt persze nem a mentségére hozom föl, de egy rendes parasztököl alapvetően tudja deformálni a még lágy, képlékeny koponyát. És az öreg exkommer még régebbi eresztés, őt alighanem korbáccsal nevelték le a rapliról, vagy a hobbiját is figyelembe véve talán bazaltzúzalékra térdepeltették a disznóól dagonyáiban.

    Kedvelés

  18. Eredetileg nem volt róla szó, hogy fizetős…

    De akkor legalább sminket reszeljetek már rajta, mert hosszú távon nem lesz ez így célszerű, hogy másfél hozzászólás fér egy 40-hüvelykes monitorra. 🙂 Lécci, lécci…

    Kedvelés

  19. Nézegettem más témákat is, de egyik borzasztóbb, mint a másik. Akkora boomer-ek vagyunk, hogy nem értjük, hogy a korszerű webdesign lényege a 2-es sortáv és a 16-os betűméret. 😦
    Valószínű az a fő probléma, hogy a témákat képgalériás-pársoros-kevéskommentes posztokra optimalizálják, és nem kilométeres, többszáz válasz mélységű kommentbozótosokra. Azért még keresgélek.

    Kedvelés

  20. Az az igazság, hogy én szívesen feláldoznám a kedvelési csillagokat (sose kedveltem) a cserébe plusz egy sorért, meg hát azért sem haragudnék, ha szélesebb lenne a hasábja. Sőt, kicsit kisebb sortáv sem verne földhöz. Csak hát én könnyen beszélek, mert én nem kész választékból szoktam válogatni, hanem megcsinálom magamnak a stílust, az meg egy másik műfaj. De az irányt mindenesetre nagyon értékeljük, félreértés ne essék. 🙂

    Kedvelés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.